ATRIJ NEPREMIČNINE d.o.o. vam nudi SVETOVANJE | PRAVNE STORITVE | POSREDOVANJE | TRGOVINA | UPRAVLJANJE

PRAVNO OBVESTILO


Omejitev odgovornosti

Vsa gradiva in informacije na spletnem portalu www.atrij-nepremicnine.si so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljajo portal na lastno odgovornost. Ne družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o., ne fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri nastajanju, ustvarjanju in izdelavi portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in pridobitvi novih informacij in gradiv ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na portalu ali za kakršnekoli druge napake, ki bi nastale v zvezi s tem. Družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme ali aplikacije s katero je mogoče dostopati do te strani. Družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. ni odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zarabi uporabe ali nezmožnosti uporabe portala www.atrij-nepremicnine.si. Družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. se bo trudila za ažurnost, pravilnost in popolnost podatkov na tej strani, vendar ne prevzema nobenih odgovornosti za njihovo ažurnost, pravilnost in popolnost.

Omejitev uporabe in dostopa do informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje in nalaganje vsebin z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje vsebin in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ali razširjanje brez predhodnega pisnega dovoljenja je strogo prepovedano. ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. lahko kadarkoli po lastni presoji in brez prejšnjega opozorila začasno oziroma za stalno onemogoči uporabo administrativnega okolja portala vsaki nepremičninski agenciji, ki bi z neprimerno, lažno ali zavajajočo vsebino povzročala ali utegnila povzročiti škodo posamezniku ali tretji osebi, oziroma delovala v nasprotju s tem pravnim obvestilom.

Varstvo podatkov

Družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. zbira podatke o vaši uporabi spletnega portala www.atrij-nepremicnine.si. Ti podatki so anonimni. Družba ATRIJ NEPREMIČNINE - ODŠKODNINE d.o.o. bo podatke uporabila za lastne evidence.

Z uporabo strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in da se z njimi strinjate.